HobbyCNC fórum
  v0.9.2.2

Fórum betekintő Fórum címe: http://forum.hobbycnc.hu



Fusion 360




Időrend:
Oldal 5 / 15 Ugrás ide:
|◄ Első  ◄ Előző  1 2 3 4 5  6   7   8   9     Következő ►  Utolsó ►|

Fórum főoldal  |  A lap aljára

svejk | 24824    2017-04-10 10:10:48 [541]

Nem követem az eseményeket, de nem hogy valami időzónával vagy pontos idővel szívsz Te is mint én a telepítésnél?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 10:02:27 [540]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 10:02:27 [540]

Az utolsó sor meglehetősen meglepett. (global install-nál..)

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 10:00:48 [539]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 10:00:48 [539]

Bocsánat, hogy ide rakom, de ez van a autodesk.webdeploy.streamer.log file-ban: 2017-04-09 23:55:07,946 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - INFO :: ############################################################################### 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: #################################### Begin #################################### 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: # # 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: # # 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: # # 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - INFO :: ############################################################################### 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer - DEBUG :: Logging initialized, with level 10, output file: C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskautodesk.webdeploy.streamer.log 2017-04-10 09:52:50,745 - MainThread - adsk.dls.streamer.manifests - INFO :: Loading build manifest from C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskwebdeploymetastreamer20170313124100 esourcesuildinfo.json 2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.manifests - DEBUG :: Type: , Members: ['_CHUNK_SIZE', '__class__', '__del__', '__delattr__', '__dict__', '__dir__', '__doc__', '__enter__', '__eq__', '__exit__', '__format__', '__ge__', '__getattribute__', '__getstate__', '__gt__', '__hash__', '__init__', '__iter__', '__le__', '__lt__', '__ne__', '__new__', '__next__', '__reduce__', '__reduce_ex__', '__repr__', '__setattr__', '__sizeof__', '__str__', '__subclasshook__', '_checkClosed', '_checkReadable', '_checkSeekable', '_checkWritable', '_finalizing', 'buffer', 'close', 'closed', 'detach', 'encoding', 'errors', 'fileno', 'flush', 'isatty', 'line_buffering', 'mode', 'name', 'newlines', 'read', 'readable', 'readline', 'readlines', 'seek', 'seekable', 'tell', 'truncate', 'writable', 'write', 'writelines'] 2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - DEBUG :: Loading default language: hu_HU 2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.configuration - DEBUG :: Resource directory set to: C:UsersGrecoAppDataLocalAutodeskwebdeploymetastreamer20170313124100 esources 2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Defining command line arguments 2017-04-10 09:52:50,761 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Overriding standard streams to capture output 2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - DEBUG :: Parsing command line arguments 2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - INFO :: Command-Line Argument Configuration: Namespace(app_id=྅e72ada57b7480280f7a6f4a289729f', cleanup=True, connection=None, force_full=False, fulluninstall=False, globalinstall=False, headless=False, infofile=None, language='en', launch_args='', logconfig=None, logfile=None, loglevel=20, no_cleanup=False, operation=, pipes=None, procfac=, profile=False, pull_dest=None, purge=False, quietmode=True, stream='production', threadscount=5) 2017-04-10 09:52:50,777 - MainThread - adsk.dls.streamer.__main__ - INFO :: >>>>>>>> app id is 73e72ada57b7480280f7a6f4a289729f ---- stream is production ---- global install is False

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 09:49:33 [538]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 09:49:33 [538]

EZ már a Fusion menüjéből származó menüsor lehet, ugye? Amúgy a telepítés hibátlanul fut le, érdekes, hogy semmi feedback a problámás hardware elemről. Akor nézem is a log file-okat.

Előzmény: vjanos, 2017-04-10 09:36:16 [535]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 09:44:53 [537]

Ezt végigjárom egyenként. A log file-okban eddig nem találtam árulkodó jeleket, de a webdeploy.log-ot nem néztem. Átböngészem, köszönöm az ötletet. És Jánosnak is.

Előzmény: Devecz Miklós, 2017-04-10 09:33:58 [534]

Földi Péter | 1116    2017-04-10 09:42:10 [536]

Pontosan így van. Kislányoméban egy Geforce silent 210 van, úgy indul, mintha rugóval löknéd meg. Az app indulása után 20 másodperc múlva már ott a tervező felület.

Előzmény: vjanos, 2017-04-10 09:32:12 [533]


vjanos | 4515    2017-04-10 09:36:16 [535]

Ha beállitod hogy melyik grafikus magot használja, az nem segit esetleg?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 09:29:33 [531]


Devecz Miklós | 1799    2017-04-10 09:33:58 [534]

A telepítési naplófájlt kivesézted? Állítólag abban minden le van írva, ami hibát okozhat. Telepítési naplófájl helye Hibakeresés


vjanos | 4515    2017-04-10 09:32:12 [533]

Tehát úgy fest hogy radeonos gépeken bem fut túl jól?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 09:29:33 [531]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 09:30:16 [532]

ívidzont=viszont

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 09:29:33 [531]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 09:29:33 [531]

Persze, ez megvolt, de semmi. A poén, hogy amint írtam is jó pár levéllel előbb, a kisfiam gépe pár órával előbb csinálta ugyanezt, mint az én notim. Az Ő gépn is majd 2 hónapot használtam a programot. ívidzont ott volt egy videokari frissítés. Egy Asus Radeon Strix RX 480 OC 8GB került bele. Azóta egyáltalán nem megy, pedig Dx11 full támogatása van. Egy 100eFt -os kártáynál nem gondoltam volna, hogy nem fog mennia Fusion. Lehet, mg túl új... Nem értem a dolgot, egészen egyszerűen tanácstalan vagyok. A notebookomban ugyebár nem változott a hardware . A frissített (automatikus) driver pedig 2017.02.10-i kiadás. Hát a manó érti ezt.

Előzmény: zozo, 2017-04-10 09:04:57 [530]


zozo | 2773    2017-04-10 09:04:57 [530]

Nehogy visszabutítsd! Állítsd be hogy automatikus felismerés (vagy valami hasonló) aztán újra indulás után nézd meg, hogy tényleg ezt használja-e.

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-10 08:42:09 [529]


Földi Péter | 1116    2017-04-10 08:42:09 [529]

Köszi, minden felvetés hasznos nekem, jogos a directx kérdésed. Gyorsan eg is néztem. 11.2 van rajta, amit az IObit rakott fel frissítésként. Viszont lehet, hogy visszabutítom, hátha. A notebook-omban ATI Radeon 8330 van, és minden részéetben arról árulkodik, hogy minden a legnagyob rendben van.. Aképernyő így néz ki: Abszolút tanácstalan vagyok. De annyi biztos, hogy egy automatikus frissítés vezett anno véget a több, mint 1 hónapig hibátlanul futú Fusion360-nak. Köszi,Péter   

Előzmény: Práger Mihály, 2017-04-09 17:47:32 [526]


zozo | 2773    2017-04-09 20:44:51 [528]

Jó felvetés, nekem is kellett frissítenem a laptop grafikus driverét, mert nem nagyon mozdult semmi a telepítés után. Felül írta is, hogy nyűgje van a directX-szel. Persze telepítettem a legújabbat, de nem az volt a baja, hanem a driver

Előzmény: Práger Mihály, 2017-04-09 17:47:32 [526]


Práger Mihály | 118    2017-04-09 17:49:23 [527]

Windows Only: Go to the General Panel in Preferences. Lower the Graphic Driver to DirectX 9 if the graphics card is an older card.

Előzmény: Práger Mihály, 2017-04-09 17:47:32 [526]

Práger Mihály | 118    2017-04-09 17:47:32 [526]

Félve kérdezem mert lehet, rég túl vagy rajta DirectX (9) verzió?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-09 11:40:56 [525]


Földi Péter | 1116    2017-04-09 11:40:56 [525]

Sziasztok, Igen, ez fent volt a gépemen, ezzel sem ment. Azóta jócskán csináltam kényszerintézkedéseket is. Ez azt takarja, hogy a teljes windows-t újratelepítettem. IObit driver booster fel, összes friss driver le.. ELőször nem ment a FUsion360, egyszer cak elindult. 3 alkalommal hibátlanul ment az első 20 percben. Ezt követően a 4. indulásnál újra ugyanaz a hiba. Más Wifi-be vittem a gépet, ott is ugyanez a hiba. A kislányom gépn az én Wifi-men hibátlanul működik a program. Az enyémen egyáltalán nem. Csak Error Message, aztán kidob. Azóta sem értem, hogy miért ment több, mint 1 hónapog fagyás és CRASH mentesen hibátlanul. Érthetetlen. Mág annyit megpróbálok, hogy egy win7-et feldobok és megnázem az alatt. Ha úgysem megy, befejezem a kíséreletezést. Az Autodesk jóvoltából 1 hetet legalább elszúrtam erre a problémára. Egyetlen választ nem írtak vissza a most már közel 50 levelemre. Ennyit a Customer Support-ról. Nektek viszont hálás vagyok az öteltekért, az enyém kimerült mára teljesen.. Üdv,Péter

Előzmény: Práger Mihály, 2017-04-05 16:46:11 [524]


Práger Mihály | 118    2017-04-05 16:46:11 [524]

Próbáld meg az Advenced System Care IOBit Uninstaller fejlett eltávolítójával leszedni, nekem eddig mindig mindent leszedett, Autocad-et is.

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-05 13:38:25 [523]


Földi Péter | 1116    2017-04-05 13:38:25 [523]

Igen végigmentem minden könyvtáron és beállításon. Bár nem minden esetben ott voltak a folder-ek. Néhány file nálam a Roamingban található csak meg, például a Neutron platform mappa. A logfile-ok .xml file-jait is szigorúan kukába "juttattam".. Most még egyszer tüzetesen átnézem a registry-t kézzel "autodesk" és 'fusion360" kifejezésre, aztán egy install-t még megnézek. Utána, megyek testvéremhez, a hónom alá csapott notival. Hát ha más IP alatt sem működik, akkor tényleg izgalmas a dolog.. Annak ellenére, hogy telepítő file-ok sokaságával volt dolgom, ilyennel "kitartó"-val még nem találkoztam.

Előzmény: vjanos, 2017-04-05 12:15:54 [521]


Földi Péter | 1116    2017-04-05 13:33:00 [522]

Egyébként igazad volt. A Fusion Cleaner is hagyott egy jó adag töredéket a registry-ben. Kb. 20-25 Launcher-re mutató link és még hasonló. Olyan 50 file-t töröltem a Cleaner után még kézzel. Őszintén szólva már nem is reménykedem és felmerült egy teljes windows "clean" telepítései is. Végül is napok óta nem jutok dűlőre, belefér most már.

Előzmény: ebalint, 2017-04-05 12:10:39 [520]


vjanos | 4515    2017-04-05 12:15:54 [521]

Az [511]-ben levő link alatti teljes leírást megcsináltad? Különféle könyvtárak törlése... Vagy csak azt a progit futtattad?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-05 11:15:16 [515]


ebalint | 987    2017-04-05 12:10:39 [520]

Bocsánat, úgy látom félreértettem a dolgot. Én a ccleaner -re gondoltam... A F -t nem ismerem, de esetleg gyanakodhatsz, hogy még is hagy/marad valami(t).

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-05 12:03:39 [519]


Földi Péter | 1116    2017-04-05 12:03:39 [519]

A fusion 360 saját Clean-jére gondolsz?

Előzmény: ebalint, 2017-04-05 11:54:28 [517]


Földi Péter | 1116    2017-04-05 12:01:29 [518]

Igen, Admin-ként, és a futtatást is. Első telepítésemnél erre nem figyeltem, de ment hibátlanul 2 hónapon keresztül. Megpróbálom átvinni más IP alá a gépet, ezt még nem próbáltam.

Előzmény: vjanos, 2017-04-05 11:28:57 [516]


ebalint | 987    2017-04-05 11:54:28 [517]

Azt tapasztaltam, hogy a " Clean-el leszedtem a töredékeket a "tiszta"Registry miatt" nem töröl mindent. / Openscad -nál pl. Op. : Win7 / a clean ingyenes kategória.

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-05 11:15:16 [515]


vjanos | 4515    2017-04-05 11:28:57 [516]

Menj át a szomszédhoz/céghez/más wifihez a laptoppal Adminként futtatod a telepítőt?

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-05 11:15:16 [515]


Földi Péter | 1116    2017-04-05 11:15:16 [515]

Sziasztok, Visszakullogtam lógó orral. Mindent, de mindent megpróbáltam. Az Autodesk még 1. szintű publikáló rangot is generált, hogy cikkezek továbbra is. (ez persze a 13 rang legalacsonyabbika). Nem is kell magasabb rang, mert a program sem a desktop-on, sem pedig a Notebook-on nem működik. 1., Minden cache-t töröltem 2., Minden XML-t töröltem 3., Magát a programot is töröltem 4., Clean-el leszedtem a töredékeket a "tiszta"Registry miatt 5., Gyönyörűen felkúszott a telepítő 6., Ezt követően semmi, csak és kizárólag az "ERROR REPORT"jelenik meg a login beírása után 7., Ezt követően kidob. Friss telepítésnél rögtön így indul. Az Autodesk ezekből a "message"-ekből csak ma kapott vagy 20 db-ot tőlem, így hamarosan állásajánlat is érkezik tőlük...debugger-i munkakörbe Vagy inkább "sir balek" munkakör stimmelne. Az egyetlen és legfurább dolog, hogy gyakorlatilag egyszerre következett be a dolog mindkét gépen. Ezért én magam is arra gondoltam, hogy valamilyen hálózati hiba, router, egyéb protokoll. De hibát nem találtam sehol. Vagy 10 telepítés és 40 óra kutatás után "kipukkadtam". Viszont nem szeretnék megválni a programtól, túl sok energiát fektettem bele. Ha lenne további ötletetek, köszönöm előre is! Üdv,P


remrendes | 1429    2017-04-05 01:04:46 [514]

Esetleg probald meg a Revo uninstallerrel torolni, az kitakaritja a szoftver maradekait is.

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-04 11:39:01 [512]


Földi Péter | 1116    2017-04-04 12:14:20 [513]

Sajnos ugyanaz a helyzet. Bár autentikációs problémára hivatkozik. ENnek ellnére be tudok jelentkezni az Autodesk oldalára a mail -emmel. A másik mail account-omra is csináltam ezért hozzáférést, de ott is hasonló a helyzet. Azt hiszem "feladom". Egy délelőtt elment vele és ne haragudj, hogy a Te idődet is elvettem. Köszi a segítséget, Peti

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-04 11:39:01 [512]


Földi Péter | 1116    2017-04-04 11:39:01 [512]

Szia János, Köszi szépen, megpróbálom. Épp az előbb takarítottam ki a regedit-et kézzel is, mert a saját uninstall rengeteg bejegyzést hagy maga után. Friss telepítőt letöltöttem. A tűzfalban minden irányú kommunikációt engedélyeztem az Autodesk-nek. Az első indítás "error report"-al kezdődik, és utána már ki is lép. Nem értem. A telepítés teljesen hibátlan amúgy. Egy Asus Radeon RX 480 OC 8GB Strix kártya van a gépben. De a notebook-omon is ugyanez a helyzet. Azon is futtatom akkor még ezt a progit. Gyorsan visszajelzek.

Előzmény: vjanos, 2017-04-04 11:05:25 [511]

vjanos | 4515    2017-04-04 11:05:25 [511]

Probáld meg ezt esetleg: Clean uninstall

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-04 10:07:46 [510]


Földi Péter | 1116    2017-04-04 10:07:46 [510]

Igazad lehet, valószínűleg helyrehozták a hibát. Sajnos én ezt nem láthatom , mert 2 hete nem megy a gépemen egyáltalán. Anyu gépén meg nem merek frissíteni. Töröltem az .xml-t, de ismét csak az Error Report-ig jut el. Ezt követően, mintha ez olyan jó poén lenne , szó nélkül ki No, meg is nézem Fiam gépén is. Esetleg generálok egy új account-ot, hátha a statikus IP cím nem probléma és nem allergiás rá a szerverük. Galád módon, a tűzfalamat leállítom arra az 1 percre, amíg bejelentkezem, kerül amibe kerül. Már semmi ötletem nem maradt. Köszi!!!

Előzmény: vjanos, 2017-04-03 14:52:42 [506]


Földi Péter | 1116    2017-04-04 09:58:28 [509]

Én is ezt tettem Anyukám gépén tegnap. Már épp eljutott 1%-ig, amikor lelőttem (kill the PID ). Utána ment azon az egy gépen. Így ezt a gépet így is hagyom...

Előzmény: remrendes, 2017-04-03 15:53:19 [507]


Földi Péter | 1116    2017-04-04 09:55:57 [508]

Hűha, azt valóban nem vizsgáltam, az Avast-ot használom, de a többi CAD-nél nem okozott ilyet. Most töröltem az .xml-t, és várom az eredményt. Lényegesen hosszabb idő alatt töltődik, ezt látom. Ez mindig gyanút ébreszt bennem. Igen, az Offline mód visszaállítását nagyon sokan szorgalmazták (USA, GB), hiszen sok felhasználónak épp ez volt a pláne. Sőt, ha jól láttam a video file-okban, Te magad is részlegesen léptél csak fel a CLOUD-hoz, ha muszáj volt az oktatás során. Akkor lehet, hogy tényleg csak nálam van ám gond. De már üldözési mániám támadt... Másik érdekesség, hogy a szerszámtárat Anyukám gépén nem töltötte le a rendszer. Én magam is letiltottam ezen a gépen a NET-et, így frissítés nélkül tudtam tegnap CAM-elni. Bármi is az eredmény visszajelzek. Köszönöm a válaszokat,Peti

Előzmény: vjanos, 2017-04-03 14:51:39 [505]


remrendes | 1429    2017-04-03 15:53:19 [507]

Nekem mukodik offline, igaz, nem updateltem egy ideje.

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-03 14:00:29 [504]


vjanos | 4515    2017-04-03 14:52:42 [506]

Biztos blokkolták? Dehát épp most faragták bele, hogy rendesen látsszanak a dizájnok offlájnban is :S

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-03 14:00:29 [504]


vjanos | 4515    2017-04-03 14:51:39 [505]

Hogy lekopogjam, nálam incsenek ilyen gondok Nem lehet, hogy valami antivírus / tűzfal / hálózati hardver változása, frissülése okozza a gondot? Régebben egyébként voltak hasonlók, ha visszatekersz a 19-es hozzászólásig, sanyi ezt írta, egypróbát megér: "Nem tudom mi volt az oka pontosan, de a support oldalon fellelhető leírásból csak az a lépés segített, hogy az \AppData\Local\Autodesk\Web Services mappából a LoginState.xml-t töröltem. Utána újraíndítás után ismét be kellett jelentkezni és újra működdik. Korábban eddig nem jutott el. Hátha ez segít másnak is ha ilyen problémája lesz."

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-03 13:34:43 [502]


Földi Péter | 1116    2017-04-03 14:00:29 [504]

Annyit viszont mindenesetre látok a comment-elők soraiból, hogy nem én vagyok az egyetlen. Sajnos az OFF-LINE módot is blokkolták, legalábbis úgy néz ki. Ezt is sokan fájlalják, hiszen aki elvonul egy NET -mentes helyre, nem tudja használni a programot ezentúl. Másik érzésem, hogy mintha úgy érezné a Fusion, hogy nincs, vagy nem megfelelő az Internet kapcsolatom. Ez volt az első megérzésem, de nem indokolt a dolog. Noha csak 10MBites kábelnetem van, nem szabadna problémát okoznia. Látom, hogy sok USER-nek teljesen leállt az alkalmazás, akárcsak nekem a már említett 3 szeparált gépen. Ráadásul teljesen mindegy, hogy a fiam acoountjával próbálkozom, ami 3 éves diák licence, vagy pedig az enyémmel. (1 éves licence) Úgy tűnik valami nem jó irányba ment az utóbbi hetekben, és az update-ek okozzák a problémát. Amit írtam is, a helyreállítási menüig sem jut el a program. A dupla klikk után, semmi. A Webdeployment is meglehetősen gyanús. Nem úgy tűnik, hogy csupán a NET protokoll rossz vizsgázása miatt blokkol az applikáció. Remélem nem tűnik üldözési mániának... Üdv,Péter

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-03 13:34:43 [502]


Földi Péter | 1116    2017-04-03 13:35:52 [503]

No, a második bekezdés jó "értelmes" lett. De talán nem zavaró Üdv,P

Előzmény: Földi Péter, 2017-04-03 13:34:43 [502]


Földi Péter | 1116    2017-04-03 13:34:43 [502]

Szia János, Ismét segítségre szorulnék. A Fusion 360-at 3 számítógépre is feltelepítettem, annak érdekében, hogy amikor a nagyobb erőforrású szabad, azon dolgozzak. Viszont egy masszívabb fagyást követően (fehér képernyő) a program nem indult el többé. Ezt megcsinálta a családban lévő 2 desktop-on és egy notebook-on is. Hiába telepítem újra, az sem segít. Már csak egy gép van a családban amin fut, ha azon is hasonló történik, gondban leszek.. Tapasztaltál egyébként Te is hasonlót, illetve tudsz esetleg hatékony megoldást erre a problémára véleményed szerint? Még szétnézek én is a NET-en. Ami a fura, hogy a CRASH után újraindításnál eddig a helyreállítási képernyő jelentkezett be. Most, egyszerűen, mintha rá sem klick-elnék az ikonra. Hiába az új rendszerbetöltés. Köszönöm, Péter

Előzmény: vjanos, 2017-03-25 23:35:46 [498]


Földi Péter | 1116    2017-03-25 23:44:56 [501]

Főleg azoknál a parancsoknál használom, ahol nincs közvetlenül "hot key" hozzárendelés. A legtöbb esetben már az első betű leütése után jön is a keresett parancs, onnan pedig csak egy klikk. Nem kell a menüsorok között görgetni. Nekem már ráállt a kezem az "S"-re..

Előzmény: Földi Péter, 2017-03-25 23:40:20 [500]


Földi Péter | 1116    2017-03-25 23:40:20 [500]

Köszönjük! Egyébkánt érdekes, hogy a "Model Toolbox" keresőablak, ami az "S" betű lenyomásával "jön elő", nem nagyon használják. Pedig nagyon jó, gyorsa parancsok kikeresésére. Én a SPLIT BODY, SPLIT FACE-esetében ezt használom, de máskor is..

Előzmény: vjanos, 2017-03-25 23:35:46 [498]


Földi Péter | 1116    2017-03-25 23:36:31 [499]

Igen, a screencast jó ötlet, használtam már anno win-es telepítési útmutatóhoz, de nem jutott eszembe. Jó ötlet! A találkozó délutánja valóban jó választás lehet, ha érdekel másokat is. Én szívesen tanulnék és amim "van" azt odaadnám. ha gondolod, visszatérhetünk rá, ha már aktuális. Üdv,P

Előzmény: vjanos, 2017-03-25 23:24:54 [497]


vjanos | 4515    2017-03-25 23:35:46 [498]

Gyorsan be is linkelem ide a videókat az új fícsörrel. Amúgy is zuhan a nézettség [yt]aOOAN6dv90s[/yt] Magyar doksik itt, ha valaki lemaradt volna róluk...


vjanos | 4515    2017-03-25 23:24:54 [497]

Nem hibátlan sajnos... Úgy általánosságban nem tudom mennyire ismert a Screencast Recorder. Ez egy olyan progi, ami beépül pl a Fusionba, és ott képes felvenni úgy a képernyőképet, hogy utólag látszanak a kattintások, sőt, külön sávokon a használt eszközök, parancsok is. A linken van példa videó is. PPT helyett akár ilyeneket is lehetne csinálni A cnc találkozók délutánjából is le lehetne csípni esetleg egy-két órát eszmecserére, pl a sculpt-ot sem nagyon ismerem...

Előzmény: Földi Péter, 2017-03-25 23:12:34 [496]

Földi Péter | 1116    2017-03-25 23:12:34 [496]

Köszönöm a gyors válaszod. ű Nem a "motion study" -ban néztem, ez való igaz. És hozzá kell tennem, hogy valószínúleg a program hibátlan. Sőt.. Ha nem kapcsolom össze a "combine" paranccsal, akkor nem mozognak együtt. Az is való igaz, hogy az "életben" is így van. Lehetséges, hogy nem exact módon közelítettem meg a problémát. Nem akartam, hogy az élek kapcsolódjanak fizikailag is és egy együttes elemmé váljanak a komponensek. Auzán rájöttem, hogy miért is ne. Ha acomnibe-nel kapcsolatot teremtettem a 3, majd később 4 db hasábbal, minden további nélkül szépen mocorognak szinkronban. A Rigid Joints rendben volt, de megnézem még a motion -ben is külön. //remark: Azon gondolkodtam, hogy egy ötletcserélő találkozó milyen hasznos lehetne akár tavasszal, vagy kora nyáron. Már sok minden került porondra és viszonylag sok komoly felhasználói tábor alakult ki. Nem feledve, hogy Te egy találkozót lebonyolítottál, annak minden velejárójával együtt. Akár lehetne ez egy több fordulós eszmecserélő, vagy lehetne része a következő találkozónak is. Én magam is szívesen osztanám meg tapasztalataimat a SCULPT, JOINT és MODELLING témában. Továbbra sem felejtem el azt, hogy Neked és Varga Istvánnak köszönhetem, hogy erre az útra léptem. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak és millió élmény, ami a Fusion 360-hoz köt. Talán egyszer viszonozhatom egy pár jó szó, egy-két üveg finom sör formájában akár. // No, de visszatérve az eredeti témához, Combine-vel megy mint a csuda. Kipróbálom "motion study"-val is, és visszajelzek ha akad pozitív fejlemény. Egy power point-ba beteszem majd, ha lesz egy kis időm rá és szívesem megosztanám a Kollégák számára. Akár egy SUB-TOPIC is lehetne belőle.. Miért is ne? Köszönettel,Peti

Előzmény: vjanos, 2017-03-25 22:48:23 [495]


vjanos | 4515    2017-03-25 22:48:23 [495]

Szia, Bevallom viszonylag keveset használtam a jointokat... Most hirtelen kattintgatva nekem működött a dolog, persze ha jól értelmeztem. - Baloldalt a fában a Joints alatt ha a RigidGroup vagy hasonló nevűre kattintasz, kijelöli a komponenseket amik benne vannak - itt benne van mindegyik amire gondoltál? - Hogy csináltad a rigid groupot? Assemble > Rigid group? - A Motion Study-ban nézed?

Előzmény: Földi Péter, 2017-03-25 22:33:11 [494]


Földi Péter | 1116    2017-03-25 22:33:11 [494]

Szia János, Csak segítségre szorulok. A "JOINT"-oknál némi segítségre lenne szükségem, amit előre is köszönök. Több "component" együttes "rigid joint"-jánál nem megy az együttes mozgatás. 2 komponensnél minden további nélkül, de például 3 független hasáb egy átmenő tengelyen való "revolute" típusú mozgatásánál sajnos nem, csak az egyiket mozgatja megfelelően. Néztem a "joint origint" is, de az rendben van. Hátha van ötleted erre. Nem tudom mennyire érthetően írtam le a problémát. Képpel szívesen reprezentálom. Köszönöm,Peti


Aknai Gábor | 1228    2017-03-20 15:35:58 [493]

Nincs sehol inch-es modell, mindig metrikusban dolgozom. Megoldjuk, gyakorlom oszt menni fog ez.

Előzmény: vjanos, 2017-03-20 15:21:24 [492]


vjanos | 4515    2017-03-20 15:21:24 [492]

Ha keverednek a metrikus és inch-es modellek, akkor szokott így szétszállni... De ha megvan a varázsszám, vissza tudod skálázni elvileg

Előzmény: Aknai Gábor, 2017-03-20 14:45:26 [491]


Fórum főoldal  |  A lap tetejére

Időrend:
Oldal 5 / 15 Ugrás ide:
|◄ Első  ◄ Előző  1 2 3 4 5  6   7   8   9     Következő ►  Utolsó ►|